Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hjälper chefer att hänga med i ledarskapstugget

Publicerad: 18 november 2014, 09:34

Talentum drar igång tjänsten Sammanfattat som ska göra just det som namnet antyder. Affärsidén är att chefer ska kunna ta till sig det viktigaste i aktuella management- och ledarskapsböcker på mindre än 20 minuter.


Ämnen i artikeln:

Ny TeknikTalentumAffärsvärlden

– Att snabbt kunna få en överblick kring den senaste managementlitteraturen kommer att ge läsaren ett stort försprång i yrkeslivet, säger Henrik Johansson, marknadschef på Talentum Sverige i en kommentar.

Tjänsten riktar sig till chefer och ledare som har både ett intresse och ett behov att hänga med i ledarskap, management, teknikutveckling eller marknadsföring, men som inte hinner läsa alla böcker som ges ut.

Redaktörerna väljer ut och sammanfattar en bok – Sammanfattat består av åtta sidor.

Produkten ges ut med tio nummer per år i papper, digital form och det går även som prenumerant att lyssna på ljudinspelningar.

– Sammanfattat kommer även att bli ett bra komplement till Talentum Sveriges övriga utgivning av nyheter och information till beslutsfattare, säger Henrik Johansson.

Talentum Sverige är ett dotterbolag till den finska mediekoncernen Talentum Oyj och ger ut tidningar som Affärsvärlden, Ny Teknik och Lag & Avtal.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.