Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon är årets säljare

Publicerad: 29 maj 2009, 05:43

Mediebyrån Mindshare korade på torsdagskvällen ”Årets Mediesäljare” och ”Årets Traffic/Planner”.


Maria Wade på Svd.se.

Maria Wade på Svd.se utsågs till årets mediesäljare med följande motivering:
”Genom att presentera sitt mediums fördelar gentemot sina konkurrenter på ett mycket pedagogiskt, kreativt och proaktivt sätt utifrån uppsatt brief skiljer sig Maria Wade från mängden. Hon knyter också an de övergripande målsättningarna i sina lösningar, vilket är mycket viktigt för våra gemensamma kunder. Med Maria har vi trygga samarbeten där vi ständigt utmanar varandra för att nå bästa resultat.”

Årets Traffic/Planner är Christin Hjorth på MTG:s tv-avdelning. Motiveringen lyder:
”Christin Hjorth har levererat långt över alla förväntningar under 2008. Hon är mycket serviceinriktad, har en hög professionalism och strävar alltid efter kundens bästa. När Christin planerar våra kampanjer vet vi att de alltid kommer att leverera på både räckvidds – och frekvensmål, då hon minutiöst följer tittarsiffrorna och därmed ser till att vi når våra högt uppsatta mål. Hon är alltid glad och positiv och tvekar inte att ”walk the extra mile” för sina kunder!”

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.