Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon är Resumés nya bloggare

Publicerad: 2 september 2015, 14:48

Mia Breitholtz är ny bloggare på Resumé.

Till vardags arbetar Mia Breitholtz på bolaget Native Translation i New York. Framöver kommer hon att blogga hos Resumé om livet i staden och lärdomar från den amerikanska marknadsföringsbranschen.


Ämnen i artikeln:

New YorkResumé

Mia Breitholtz har redan publicerat de första inläggen i den nya bloggen.

Berätta lite om dig själv – vad gör du?
– Jag heter Mia Breitholtz och jag jobbar med marknadsföring och PR. Jag bor sedan ett år tillbaka i den stökiga, underbara och svulstiga staden New York. Det är fantastiskt härligt och har verkligen fått mig att få upp ögonen för likheterna och kanske framförallt olikheterna gällande marknadsföring i USA och Sverige

Vad kommer du att blogga om?
– Jag kommer att berätta om marknadsföring i New York, kulturkrockar, svenskar som blivit kvar här, det senaste från grymma event och intervjuer med folk i branschen. Mitt allra första inlägg handlar om när jag för första gången gjorde en mustaschvaxning. När en ljushylt nordisk tjej gör det så känns det som ett givet ämne på en marknadsföringsblogg.

Vilka vänder du dig till?
– Jag vänder mig till alla som vill ha en dos New York i sina liv. Det är skramligt, märkligt och alldeles, alldeles underbart. Jag tror att alla som vill inspireras i sin marknadsföring kan ha nytta av att läsa bloggen. Och kan jag dessutom få er att skratta lite på tåget på väg till jobbet, då är jag helt nöjd.

Vad har du för målsättningar med bloggen framöver?
– Min målsättning är att roa, få människor att fundera över vad som är sanning och vad som är kultur och hur man bäst kan inspireras av staden som aldrig sover.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

New YorkResumé

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.