Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon är vassaste marknadschefen i elektronikbranschen

Publicerad: 19 oktober 2017, 12:53

Ulrika Sohtell är ny marknadschef på NetOnNet.

NetOnNet utmanar branschen med Ulrika Sohtell som ny ansvarig för marknadsföringen. Nu koras hon till Sveriges Bästa Marknadschef bland hemelektronikkedjorna.


Ämnen i artikeln:

NetonnetSveriges Bästa Marknadschef

Det har hänt mycket för Netonnet det senaste året. Från augusti 2016 till april i år öppnades arton nya lagershoppar, varav en del var Sibas gamla. I våras fick de en ny marknadschef i form av Ulrika Sohtell som i sin tur valde att plocka in Momentum som ny partner – byrån hon precis hade lämnat för jobbet på Netonnet.

Sedan Ulrika Sohtell klev på som marknadschef har ett omfattande varumärkesarbete pågått. Just nu jobbar marknadsavdelningen med att ta fram en ny kommunikationsplattform och ett nytt kommunikationskoncept, ett slags vidareutveckling på det befintliga, ska sjösättas 2018. Samtidigt ska Netonnet se över den strategiska kommunikationen av lagershoppen och e-handeln.
– Den största utmaningen för oss framöver är att sjösätta det nya konceptet, men också att få kunderna att förstå att vi är det bästa, ärligaste och billigaste alternativet inom hemelektronik, säger Ulrika Sohtell.

Men redan nu placerar hon sig alltså som etta i kategorin.

NetOnNets byråer:
Reklambyrå: Garbergs (Momentum vid årsskiftet).
Mediebyrå: MEC.

Övriga nominerade i kategorin:
Per Sjölin, Audio Video
Johan Järnliden, Elgiganten
Andreas Vennerstrand, Elon
Mats Svensson, Euronics
Mia Lund Hanusek, Media Markt
Anton Nilsson, Webhallen

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.