Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon blir Aller-vd:ns nya gungstling

Publicerad: 12 november 2014, 10:16

Lotta Cederbom.

Foto: Aller.

Aller Medias annonsdirektör Lotta Cederbom får den nyinrättade tjänsten kommersiell direktör på förlaget. Hon har varit annonsdirektör sedan 2009.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of CommunicationSydsvenskanAller MediaBodil Ericsson Torp

Drygt 80 procent av landets kvinnor läser någon av Aller-förlagets tidningar under ett år, enligt förlaget själv.

Aller Media inrättar nu tjänsten kommersiell direktör, vilket innebär att förlagets nuvarande annonsdirektör Lotta Cederbom får ett övergripande ansvar för såväl annons- som marknadsavdelningen.

– Här på Aller Media har hon bevisat sig om och om igen...Lotta har en unik fömåga att kombinera strategiska utmaningar med operativt genomförande, säger Bodil Ericsson Torp, vd på Aller Media i en kommentar.

Lotta Cederbom har varit annonsdirektör på Aller Media sedan 2009 och kom dessförinnan från vd-posten på GP och Sydsvenskan.

Hon har också varit vd på några av landets främsta mediebyråer och är utbildad på såväl Berghs School of Communication som IHM Business School.

– Det är med glädje och stolthet som jag nu tar mig an rollen som kommersiell direktör, för att fortsatt stärka vår ledande position på en dynamisk marknad, säger hon i en kommentar.

Aller Media ger ut mer än 40 titlar och har redaktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö och även Helsingborg.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.