Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon blir hovets nya informationschef

Publicerad: 2 februari 2014, 16:44

Margareta Thorgren.

Rekryteringsprocessen har dragit ut på tiden. Men nu är det klart med Bertil Ternerts efterträdare som informationschef vid hovet. Kungen har bestämt sig för Margareta Thorgren, informationsdirektör på Scandic Hotels, skriver Expressen.


Ämnen i artikeln:

Carl XVI GustafMargareta ThorgrenKungenBertil Ternert

Namn som Olof Brundin, Kristina Stenvinkel och Eva Hamilton har nobbat kungens lockrop – men Margareta Thorgren sa ja till att bli hovets nya informationschef efter Bertil Ternert som slutade i höstas.
Det skriver Expressen i dag.

Nyheten bekräftas av Margareta Thorgren, 50, själv. Hon slutade nyligen på Scandic där hon jobbat i två år och har lång erfarenhet av kommunikationsjobb och kriskommunikation – bland annat jobbade hon på Scan och hanterade där ”griskrisen"som handlade om frustrerade grisar som stod trångt och bet varandra.

– Processen om det nya jobbet har pågått ett tag och jag har verkligen  velat anta den spännande utmaningen att arbeta på hovet, säger hon till Expressen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.