Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon blir marknadsdirektör på BT

Publicerad: 15 augusti 2012, 07:21

Emma Norén.

Foto: Resumé.

Emma Norén stiger i graderna på Bonier Tidskrifter och blir förlagets nya marknadsdirektör efter Mats Carleson som tillträtt som vd.


Emma Norén tillträder som marknadsdirektör den 1 september.

Hur känns det nya jobbet?
– Svårt och roligt. Svårt för att det är en  utmaning att sätta ut kursen för en marknad i så stor omvälvning. Roligt  därför att vi har väldigt starka varumärken att utgå ifrån när vi  breddar affärsmodellen.

Hur ser du på din nya tjänst?
– Jag  ser det som ett mandat att genomföra de förändringar som jag tror är  nödvändiga för att behålla vår marknadsledande position.

Vad blir det viktigaste att ta tag i?
– Kanske en klyscha, men jag tror verkligen på att ständigt  jobba för att bli bättre på att ge rätt erbjudande till rätt kund i rätt  tid!

Efter Handelshögskolan började Emma Norén på Bonniers Management  Traineeprogram 1999. Sedan dess har hon haft olika roller inom Bonnier  Tidskrifter, bland annat som marknadschef, logistikchef och nu senast  som affärschef. Hon har också jobbat med affärsutveckling och olika  webbprojekt.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.