Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon blir ny chefredaktör på Veckans Affärer

Publicerad: 21 oktober 2015, 06:59

Åsa Uhlin.

Foto: Paz Engström Nyström.

Åsa Uhlin blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare på Veckans Affärer och på VA.se. – Det var ett erbjudande som var svårt att tacka nej till. Det kommer bli fantastiskt roligt att få ägna sig åt affärsjournalistik, säger Åsa Uhlin.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerMikael Nestius

Tidigare har Åsa Uhlin jobbat som förlagschef på Bonnier Ledarskap, Bonnier Academy och Medibas. Hon har en lång karriär som journalist i olika arbetsledande roller och som affärsutvecklare på redaktioner som Dagens Medicin, Finanstidningen och Dagens Politik.

Åsa Uhlin blir också ansvarig utgivare för Svenska Nyhetsbrev vad gäller de titlar som inte ingår i medicinsegmentet.

– Det känns roligt och extremt hedrande att få frågan och jag är väldigt över att få göra det här. Det finns mycket att bygga på vad gäller VA och Svenska nyhetsbrev, säger Åsa Uhlin.

Mikael Nestius, vd för Bonnier Business Media, har varit ansvarig utgivare för Veckans Affärer i tre år och sedan Ulf Skarin slutade i början av april också haft rollen som chefredaktör.

Åsa Uhlin kommer att tillträda på sin nya post under hösten – när hennes nuvarande uppdrag har tillsatts.

– Till en början kommer jag att ägna mycket tid till att prata med redaktionen och lyssna på vad de tycker och vill göra, säger hon.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.