Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon blir ny vd på Familjeliv Media

Publicerad: 4 april 2014, 09:36

Emma af Robson.

Emma af Robson föreslås ta över som vd på Familjeliv Media. Hon efterträder Ylva Hvarfner som går vidare i karriären.


Ämnen i artikeln:

Emma af RobsonStampen

Redan nästan vecka kliver Emma af Robson på vd-posten för Familjeliv Media. Processen har gått fort och Emma af Robson blev invigd i planerna "nu i dagarna".  

– Det var inte väntat. När Ylva bestämde sig för att sluta pratade jag och Martin Allsander vid och det var då jag fick erbjudandet, säger hon.  

Emma af Robson kommer senast från försäljnings- och marknadschefsrollen på Stampen Media Partner. Några av projekten där kommer hon fortsätta med även i framtiden, som Marknadschefsindex och Fuel. Hon har en bakgrund som försäljningschef på bland annat Metro och Dagens Nyheter.  

– Det här känns som en jättespännande utmaning. Jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften. Det är en av Sveriges största webbsiter som Ylva byggt upp. Men först och främst kommer fokus ligga på att lära känna personalen, produkterna och organisationen.  

Vad ser du för utmaningar framöver?
– Jag behöver mer kött på benen för att kunna svara på det. Den digitala världen förändras snabbt och det är en snabbrörande bransch. Det är viktigt att se möjligheterna och agera snabbt på dem. Men jag har inga konreta planer nu. Jag vill lära känna organisationen först.

Ylva Hvarfner börjar på Seabay Capital, där hon ska ansvara för nya strategiska projekt.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Emma af RobsonStampen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.