Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon blir trafikchef på Schibsted Tillväxtmedier

Publicerad: 9 mars 2011, 10:53

Karin Almers blir trafikchef på Schibsted Tillväxtmedier. En roll som är ny för både henne och koncernen. – Vi behöver fortsätta vara innovativa, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Schibsted Tillväxtmedier

Karin Almers blir ny chef för trafikutveckling inom Schibsted Tillväxtmedier. Det är en ny roll som ska förtydliga arbetet med utvecklingen av trafikflöden inom koncernen.

Karin Almers huvudsakliga ansvarsområden blir att driva, utveckla och marknadsföra Schibstedbolagens trafik- och marknadssamarbeten.

– Jag ser fram emot att jobba med utvecklingen av Schibsteds trafikflöden. Vi behöver fortsätta att vara innovativa och ständigt förnya våra sätt att skapa mervärde för våra besökare och tjäna pengar på vår trafik, säger Karin Almers i pressmeddelandet.

Karin har arbetat i Schibsted sedan 2007 och jobbade tidigare med strategi och affärsutveckling för Schibsteds koncernledning i Norge.
Hon är precis tillbaka efter 10 månaders mammaledighet.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Schibsted Tillväxtmedier

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.