Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon börjar blogga om bra grejer hos Resumé

Publicerad: 25 november 2016, 08:10

Devi Brunson.

Foto: Andreas Elgstrand

Devi Brunson på Studio Good Stuff ska bjuda på glädje, inspiration och nya idéer till Resumés läsare.


Ämnen i artikeln:

Resumé

Nyligen lämnade Devi Brunson Prime för att starta en kreativ studio. Nu börjar hon blogga hos Resumé. Här hittar du hennes första inlägg "Det positiva med Trump".

Berätta lite om dig själv – vad gör du?
– Jag försöker göra bra grejer i det lilla och det stora med de verktyg jag har övat upp mig i att använda - främst ord, idéer och pr-strategi. Min nystartade lilla kreativ studio är navet för att få de där grejerna att hända.

Varför vill du blogga hos Resumé?
– Ni är en bra plattform för en blogg som fokuserar på bra grejer som görs i branschen och i världen, och för att lyfta personer, organisationer och företag som gör bra grejer.

Vad kommer du att skriva om i bloggen?
– Bra grejer! Förhoppningsvis kan grejerna som skrivs om i bloggen sprida lite bra stämning.

För vilka tror du att bloggen är intressant?
– Alla som är nyfikna på bra grejer - vad det finns för bra grejer där ute, varför de finns, hur de görs och vilka som gör dem. Många kan nog tänka sig att höra lite mer om bra grejer då andra grejer som jämt och ständigt fyller våra nyhets- och sociala medier-flöden kanske inte känns... lika bra. Att köra igång i november, årets ofta deppigaste månad, och veckan efter - ja, ni vet - är nog lite självterapeutiskt också.

Här hittar du Devi Brunsons blogg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Resumé

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.