Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon börjar blogga om inhousereklam hos Resumé

Publicerad: 9 februari 2017, 15:42

Siri Andersson har erfarenhet från flera håll i kommunikationsbranschen. I dag återfinns hon hos Telia Carrier. Nu börjar hon blogg om inhouse hos Resumé.


Ämnen i artikeln:

Siri AnderssonInhouseResumé

I dag har Inhousebloggen som drivs av Siri Andersson premiär hos Resumé.

Berätta lite om dig själv – vem är du?

– Mig själv, hoppas jag? Nej, men en hoppfullt positiv person som gillar internet, resor och att äta mat. Och så jobbar jag med marknadsföring i världens förmodligen roligaste team på Telia Carrier sedan i oktober också.

Vad är syftet med bloggen?
– Bloggidén föddes när jag började på mitt nuvarande jobb och såg alla branschens diskussioner ur en helt ny vinkel. Inhouseperspektivet lös med sin frånvaro. Det är så otroligt lätt att glömma bort eldsjälarna ute på marknadsavdelningarna och det är deras driv, kompetens och engagemang jag vill förmedla.

Vad kommer du att skriva om?
– Mest avslappnade intervjuer med personer i olika roller på olika marknadsavdelningar. Först ut att intervjuas blev Roland Bägén, Marketing Director, och Lina Hansson, Digital Marketing Manager, på Hyundai. Vi hade en grym kaffestund med många igenkänningsskratt häromdagen. Ni får hålla utkik efter inlägget!

För vilka skriver du den?
– För mina likasinnade som saknat en inspirationsplattform för inhouselivet - och självklart för alla andra som vill dyka ner i den vardag som finns utanför byråsfären.

Varför bör man följa din blogg?
– För att ingen någonsin dött av att vidga sina vyer och få perspektiv på saker och ting.

Läs Siri Anderssons första inlägg här.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.