Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon efterträder Irborg på Stormarknadspress

Publicerad: 2 april 2008, 13:23

Lita Nazar blir ny försäljningschef på Stormarknadspress. Hon efterträder Martin Irborg som har gått till Internetsäljarna som ägs av Stormarknadspress.


Lia Nazar. Foto: Lisa Åberg

I går blev det klart att Stormarknadspress försäljningschef Martin Irborg blir vd på Internetsäljarna, som Stormarknadspress köpte av Citygate tillsammans med Land & Rike förra våren.

Irborgs efterträdare blir Lita Nazar, som sedan tidigare arbetar på Stormarknadspress. Förra året blev hon i Medievärldens tävling Årets Dagstidning nominerad till Årets säljare. Motiveringen löd:

”Trots en relativ kort tid i branschen sticker Lita ut ifrån mängden med sin förmåga att alltid tänka strategiskt och utifrån kundens behov. Hon tänker alltid utifrån och in istället för tvärtom. Lita är kontinuerlig i sin kontakt med sina kunder och tänker kreativt i allt ifrån målgrupp till medieval och annonslösningar”
.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.