Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon flyttar från tv till Youtube

Publicerad: 21 april 2015, 11:47

Isabelle McAllister

Foto: Pressbild

Isabelle McAllister är känd från TV4:s "Äntligen hemma" och SVT:s "Fixa rummet". Nu lanserar hon den nya programsatsningen "Isabelle flyttar" på YouTube i samarbete med Splay.


Ämnen i artikeln:

Youtube

Med renoveringstips, inspiration och trendspaningar kommer ska programmen hjälpa hemmafixaren att komma igång med egna byggprojekt i   hemmet.  I fem avsnitt får vi se när Isabelle McAllister med familj renoverar och flyttar in i   sin nya lägenheten.  

– Jag älskar att ta makten över både produktion och publikation som vi nu gör   och är oerhört glad över att få med mig modiga samarbetspartners som vill   testa att göra tv på det här sättet. Sen är det ju både kul & varit svinjobbigt   att göra en snabb produktion i mitt egna hem med barn som blivit sjuka &   katter som stökar till, brödsmulor i färgen och en enorm press att bli klar   men det bidrar ju också till att skapa roligt innehåll, säger Isabelle McAllister i ett pressmeddelande.

Det är Isabelle McAllister tillsammans med nordens ledande YouTube-nätverk Splay   som ligger bakom produktionen av "Isabelle flyttar". Programserien har sponsorer i form av Hemnet, Puustelli Miinus, Beckers och Byggmax.  

– Det känns väldigt kul att dessa fyra giganter inom genren blir pionjärer nu   när vi ritar om kartan för renoverings-tv för att möta den digitala   målgruppen, säger Vigor Sörman, vd och grundare av Splay Networks i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Youtube

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.