Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon leder Aftonbladets politikshow

Publicerad: 8 april 2013, 13:11

Karin Magnusson.

Foto: Aftonbladet.

Karin Magnusson blir programledare för den nya politikshowen ”Partiprogrammet” på Aftonbladet.se. Varje vecka ska hon – tillsammans med Lena Mellin, Carl Melin och inbjudna gäster – ta upp de hetaste politiska frågorna. – Det ska bli jättekul, vi har saknat ett partiprogram och vi måste bredda programutbudet, våra tv-program går ju väldigt bra, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Karin MagnussonAftonbladet

Torsdagen den 11 april är det premiär för Aftonbladets nya tv-satsning "Partiprogrammet".

Lena Mellin ska grilla en politiker i varje program och Carl Melin, analyschef på United Minds, får också en viktig roll. Han har tidigare bland annat jobbat som analyschef för Socialdemokraterna.  

– Fördelen med Calle är att han är lika skoningslös mot alla, säger Karin  Magnusson. Sossarna kan inte förvänta sig någon positiv särbehandling.

– Bredden på gäster är viktiga. Vi ska blanda  politiskt aktiva, veteraner, spännande framtidsnamn och opinionsbildare  för att få en bredd och djup i analysen, säger Karin Magnusson, som även är programledare för "Oj, vilken vecka” och större livesändningar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Karin MagnussonAftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.