Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon ska digitalisera Eniro

Publicerad: 1 december 2014, 12:30

Mery Blomqvist.

Mery Blomqvist blir ny marknadsdirektör på Eniro. Tanken är att hon ska generera fler användare till företagets olika sajter och driva mer trafik till kunder som finns sökbara på Eniro.


Ämnen i artikeln:

Cecilia von Krusenstierna

I samband med att Eniro förändrat sin kommunikationsstrategi, att de numer satsar på en konstant närvaro i digitala kanaler i stället för några stora kampanjer om året, sökte de en ny chef för marknadskommunikationen.

– Mery har en viktig förmåga att tänka som en schackspelare. Hon planerar hela tiden för nästa drag, säger Cecilia von Krusenstierna, marknadskommunikatör på Eniro, i ett pressmeddelande.

Mery Blomqvist har tidigare drivit konsultbolag och har lång erfarenhet från spelbranschen på bolag som Unibet, LeoVegas och Nordic Gaming Group.

– Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba på Eniro som är mitt uppe i en spännande förändringsfas, säger Mery Blomqvist.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Cecilia von Krusenstierna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.