Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon ska leda kommunikationen på Hoist Finance

Publicerad: 27 november 2014, 15:48

Anne Rhenman Eklund.

Efter sju år på Axfood blir Anne Rhenman Eklund ny IR- och kommunikationschef på kredithanteringsföretaget Hoist Finance. – Jag blev headhuntad – det känns jättespännande, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Axfood

I somras sa Anne Rhenman Eklund upp sig från sin tjänst som kommunikationsdirektör på Axfood för att hon i stället ville arbeta på ett internationellt företag. Men då hade hon inget jobb att gå till.

I dag klev hon på sitt nya uppdrag som hon fått efter en process på ungefär en månad.

– När jag fick kontakt med Hoist kändes det otroligt rätt. Jag var på Axfood i sju år och hann med 28 kvartalsrapporter. Men jag blev väldigt imponerad av den ompositionering Hoist gjort under den senaste tiden och deras utveckling ute i Europa, säger Anne Rhenman Eklund.

Vad ska du börja med att ta tag i?
– Det är lite för tidigt att säga, men det är jätteviktigt att se till att kommunikationen fortsätter växa i takt med företaget.

Du byter bransch. Hur ser du på det?
– Att jag får nya infallsvinklar, nya perspektiv och att jag får lära mig något nytt, samtidigt som jag kan ta med mig hela den erfarenhet från IR och kommunikation jag har sedan tidigare.

Anne Rhenman Eklund har tidigare arbetat på liknande positioner på Q-Med och Axis Communications.

Förutom i Sverige finns Hoist Finance i åtta andra länder i Europa.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Axfood

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.