Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon ska lyfta Aller media

Publicerad: 26 november 2014, 09:51

Kristina Hagbard blir kommunikationschef för Aller media.

Kristina Hagbard får uppdraget att leda och utveckla det strategiska kommunikationsarbetet för Aller media. Den 1 december tillträder hon som kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Kristina Hagbard har sedan tidigare varit global pr-manager på Absolut Vodka. De senaste åren har hon drivit egna pr- och kommunikationsbyrån Mobilita, där hon haft uppdrag för bland annat Viasat och VisitSweden. Hon har också varit ansvarig för kunder som Scandic Hotel och Valio på kommunikationsbyrån JMW.

– Jag har alltid älskat tidningar. Tack vare mina tidigare uppdrag känner jag till Aller media väl från utsidan. Det här var ett uppdrag som kändes rätt i min mage redan från början. Fantastiska produkter och en spännande utmaning. Jag ser fram emot att få bidra i den förändringsresa som just nu Aller media befinner sig i, säger Kristina Hagbard, i ett pressmeddelande.

– Kristina har både kompetensen, erfarenheten och bredden. Hon har en lång erfarenhet från kommunikationsområdets samtliga discipliner. Vi är inne i en förändringsresa där vi utvecklar och stärker vår marknadsledande position. Vi har ett stort behov av att stärka vår corporate communication mot flera målgrupper, inte minst till morgondagens medarbetare. Jag är glad över att Kristina börjar hos oss och är övertygad om att hon kommer att lyfta företagets kommunikation och bidra till att stärka vår affär ytterligare, kommenterar vd:n Bodil Ericsson Torp i ett pressmeddelande.

Kristina Hagbard kommer ansvara för extern och intern information på företagsnivå. Hon utgår från Stockholm och ingår i företagsledningen.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.