Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon ska utveckla tekniken på Schibsted

Publicerad: 5 maj 2014, 10:26

Malin Stråhle.

Foto: Emma Svensson.

Malin Stråhle blir ny CTO, teknikdirektör, för Schibsted Publishing. Hon kommer närmast från posten som vd för teknikbolaget Gavagai.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

Malin Stråhle hoppas kunna bidra till en användarcentrerad utveckling för att möta användarnas förändrade konsumentvanor.

– Det är fantastiskt roligt att få vara med och vidareutveckla ett affärsområde som redan kommit långt inom det digitala området. De individer som jag har träffat på Schibsted är oerhört kompetenta, nyfikna och engagerade och jag ser fram emot ett spännande samarbete, säger hon till Resumé.

Som CTO tar Malin Stråhle plats i ledningsgruppen för affärsområdet och rapporterar till Jan Helin. Hennes ansvarsområde är teknisk utveckling på Aftonbladet, Allt om Stockholm, klart.se, Omni, BokOn, Minimedia, tv.nu, The You Way och Viktklubb.

Förutom på Gavagai har Malin Stråhle jobbat inom spelindustrin på företag som Unibet och Paf samt på Bonnier Digital. Hon var nominerad som en av framtidens kvinnliga ledare av Shortcut och Ledarna.  

– Malin Stråhle tillför oss ny och strategisk viktig kompetens med sin gedigna bakgrund inom teknik- och produktutveckling, säger Jan Helin, affärsområdeschef Schibsted Publishing och publisher Aftonbladet, i ett pressmeddelande.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.