tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon tar över Elle

Publicerad: 4 november 2014, 13:30

Cia Jansson, ny chefredaktör för Elle.

Elles moderedaktör och creative director Cia Jansson tar över som chefredaktör efter Hermine Coyet Ohlén som basat över det Aller-ägda magasinet sedan 2009.

Ämnen i artikeln:

ElleMediaMedier

MH

Magnus Helander


Cia Jansson efterträder Hermine Coyet Ohlén, som går vidare till att ”arbeta med nya utvecklingsprojekt inom Aller media”, som det heter i pressmeddelandet.

Elle förstärker i samma veva med ad:n Nina Oja.

Hermine Coyet Ohlén:

– Jag har varit på Elle jättelänge, i över 20 år och har planerat för att sluta och att hitta någon bra som kan ta över. Det är dags för mig att lämna över, och nu vill jag jobba mycket med det digitala.

Cia Jansson:    

– Hermine har gjort ett otroligt jobb med att göra Elle till det självklara valet för modeintresserade kvinnor. Det är en hedersam uppgift att nu få förvalta och utveckla det arbetet. Jag hoppas kunna använda min breda syn på mode till att göra ett spännande magasin med stärkt fokus på både bredd och djup vad gäller bevakning av trender inom mode och skönhet men också fortsätta arbetet med att lyfta fram starka kvinnliga personligheter och deras roll inom kultur, samhälle och livsstil.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev