Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon tar över Expressen Söndag

Publicerad: 21 oktober 2011, 11:33

Kicki Pousette ersätter den mångåriga redaktören för Expressen Söndag, Kerstin Thornström. – Kicks nya jobb är förstås att fortsätta utveckla söndagsmagasinet, det är viktigt eftersom Expressens huvudidning enligt senaste Sifo Orvesto Konsument nu har gått om Aftonbladet i antalet läsare på söndagar. Vi vill gärna stärka det greppet, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Kicki Pousette, ny redaktör för Expressen Söndag.

Kicki Pousette, som var nöjeschef på Aftonbladet i många år, värvades till Expressen 2010 efter en utflykt som redaktör på Titan för TV4:s Förkväll.

Nu tar hon över Expressen Söndag där hon tidigare hoppat in som tf chef. Hon efterträder Kerstin Thornström.

Kicki  Pousette har varit redakör för Mitt Kök, men nu när hon går till  söndagsmagasinet blir Pia Nordström redaktör för Mitt Kök.

Varför byter ni Söndag-redaktör?
– Därför  att Kerstin Thornström, som varit redaktör för Expressen Söndag i fem  år, nu blir övergripande ansvarig för satsningarna på specialtidningar  och one shot-magasin. Vi gör ju fler sådana än tidigare, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Kicki Pousette:

–  Det ska bli superkul med Söndag, men också en utmaning. Kerstin  Thornström och hela söndagsredaktionen gör ett kanonjobb, så jag hoppas  att jag kan fortsätta på samma sätt.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.