Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon tar över TT-säljet

Publicerad: 1 oktober 2014, 09:27

Lotta Lindborg, ny försäljningschef på TT.

Johan Emtefall hoppade av som försäljningsdirektör. Nu plockar TT in Lotta Lindborg som får titeln försäljningschef. Senast har hon arbetat som konsult inom försäljning och organisationsutveckling och dessförinnan som marknadschef för TV4-gruppen.


Det är förändringarnas tid även på TT. Nyligen meddelades det att 20 tjänster ska bort.

– Vi är mitt uppe i en stor omorganisation, både på redaktionen och säljavdelningen. För att lyckas i förändringsprocessen kommer Lotta att ha en viktig roll i att utveckla den kommersiella delen av vårt erbjudande. Hennes erfarenheter inom sälj och konceptutveckling, tillsammans med hennes energi och driv, är precis vad vi behöver just nu, säger Jonas Eriksson, vd och chefredaktör på TT Nyhetsbyrån, i ett pressmeddelande.

Lotta Lindborg tillträder i dag, den 1 oktober.

– Jag känner mig både stolt och entusiastisk över att ha blivit erbjuden tjänsten som försäljningschef på TT Nyhetsbyrån. Jag är otroligt laddad inför utmaningen och ser fram emot att, tillsammans med säljteamet och övriga kolleger, ta nästa steg i utvecklingen av TT Nyhetsbyråns verksamhet och affärer, säger hon.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.