Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon tar över VLT

Publicerad: 5 oktober 2010, 09:59

Efter ett års letande. Nu har Promedia hittat en ny tidningschef och ansvarig utgivare för VLT: Thelma Kimsjö, tidningschef på Länstidningen i Södertälje.


Ämnen i artikeln:

VLT

Thelma Kimsjö. Foto: Magnus Grimstedt, LT Södertälje.

Elisabeth Bäck lämnade VLT i slutet av november 2009. Sedan dess har Göran Lundberg varit tillförordnad tidningschef och ansvarig utgivare på posten.

Thelma Kimsjö har varit tidningschef på Länstidningen i Södertälje sedan 2006. Hon har även ett förflutet som chefredaktör och ansvarig utgivare för Mitt i-tidningarna i Stockholm i tio år. Hon har dessutom styrelseuppdrag för Poppius, Pressens opinionsnämnd och Reklamombudsmannens opinionsnämnd.

– Jag är mycket nöjd över att kunna presentera Thelma Kimsjö som Tidningschef för VLT efter en lång och mycket nogsam rekryteringsprocess. Thelma är en utmärkt ledare med stort engagemang för att skapa en modern lokaltidning för läsare och kunder", säger Boine Gepertz, tf vd för VLT:s ägarbolag Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB, i ett pressmeddelande.

– Jag är glad och stolt över att ha fått förtroendet att ta ansvar för ett av loken i koncernen. Min förhoppning är att erfarenheterna från Södertälje och från lokaltidningarna Mitt i Stockholm ska vara till nytta i det nya jobbet. Jag ser fram emot att lära känna medarbetare, kunder och Västeråsare, säger Thelma Kimsjö.

Hon tillträder vid årsskiftet.

Jakten på en ny tidningschef till Länstidningen i Södertälje har inletts.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

VLT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.