Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hon tog hem drömrekryteringen

Publicerad: 6 november 2013, 08:59

Michaëla Blomquist.

Foto: Pressbild.

Michaëla Blomquist, vd på rekryteringsfirman Michaël Berglund, har av hovet fått i uppdrag att hitta Bertil Ternerts efterträdare som informationschef. – Det finns flera bra kandidater i dagsläget, säger hon till Expressen.


Ämnen i artikeln:

HovetBertil Ternert

Michaëla Blomquists far Michaël Berglund, som grundade rekryteringsfirman 1985, är nära vän till kungaparet, och bolaget har tidigare anlitats av hovet – då man rekryterade Nina Eldh för ett antal år sedan.

Informationschefen Bertil Ternert slutar vid årsskifet då han går i pension. Michaëla Blomquist har fått i uppdrag att finna efterträdaren, skriver Expressen.

Enligt Michaëla Blomquist är kungen, liksom övriga i kungafamiljen involverade i arbetet. Det är också kungaparet som har sista ordet.

Enligt Expressen har Fritidsresors kommunikatdionsdirektör Lottie Knutson fått en förfrågan, men hon ska ha tackat nej.

Michaëla Blomquist berättar att det finns ett antal kandidater, men hon vill inte gå in på vilka det är eller hur många det rör sig om.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

HovetBertil Ternert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.