Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Hoppas Ranelid kan se det roliga i det”

Publicerad: 21 februari 2012, 09:35

Foto: MC Ranelid-sajten

Efter chipsräknaren – nu har Delorean gjort en "MC Ranelid"-sajt där hans patenterade fraser spelas upp. Där går det att göra sin egen Ranelid-låt – man kan även öka och minska Ranelisds solbränna. – Vi hoppas att Ranelid inte tar illa upp, säger Kalle Macklin till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

MelodifestivalenDeloreanBjörn Ranelid

Idén föddes på måndagsmötet i går då man diskuterade helgens händelser.

Medarbetarna på Delorean har visat sig snabba på att fånga upp snackisar – i våras gav sig produktionsbolaget in  i Torbjörn Rosdahl-debatten om chipspåsarna med en chipsräknare.

Nu har Delorean gjort en "MC Ranelid"-sajt där besökarna kan spela upp författarens välkända fraser som också används i schlagerlåten "Mirakel" som gick direkt till finalen i Globen.

Kalle Macklin kom på idén. Ranelid-fraserna som spelas upp på sajten är hämtade från tidigare intervjuer på Youtibe – fraser som Ranelid använt många gånger och alltså även i sin låt ”Mirakel”.

På sajten går det även att öka och minska Ranelids solbränna.

Deloran-gänget har delat sajten till sina vänner på Facebook och Twitter och den har fått bra spridning hittills.

Går ni inte lite hårt åt Ranelid?
–      Jag tror att han har varit med om värre och jag tror att han har tillräckligt med självdistans för att se det roliga i det. Vi hoppas att han inte tar illa upp.

Delorean hoppas naturligtvis på viss uppmärksamhet, men huvudsyftet är att folk ska ha roligt, betonar Kalle Macklin.

Kolla in sajten här

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.