Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

HOSS STHLM går in i pr-branschen - blir HOSS AGENCY

Publicerad: 24 maj 2018, 09:12

Foto: Pressbild

HOSS STHLM har under det senaste året haft kunder som Puma, iDeal of Sweden, Berns och Warner Music. Nu växlar man upp och dubblar antalet anställda och ger sig in i pr-branschen med det nya namnet HOSS AGENCY.


Ämnen i artikeln:

Hoss AgencyPR

De senaste månaderna har HOSS STHLM sett ett ökat intresse och till sommaren har man signat med fem nya kunder. Med fler uppdrag och kunder sker en exapndering där byrån dubblar antalet anställda och ger sig in i pr-branschen. De byter även namn till HOSS AGENCY.

– Vi har bara börjat, vi känner hur det brinner ut i fingerspetsarna när vi slår på tangenterna och vi har aldrig känt oss mer självsäkra är nu, säger Sharareh Hoss - vd och och grundare för Hoss Agency, i en kommentar.

Till sommaren kommer den nya byrån att flytta in i nya lokaler och en ny grafisk profil samt stora kunder på eventsidan.

– Sommaren är fullspäckad av event med stora kunder som Queens Of Pop, Warner Music (Way Out Warner), aktiveringar under Fashion Week och ett stort event för iDeal Of Sweden. Vi jobbar även frekvent med Puma vilket är ett samarbete vi är otroligt stolta över, säger Roshi Hoss kontorschef och grundare av Hoss Agency.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Hoss AgencyPR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.