Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hovet vill inte kännas vid Aftonbladets lista

Publicerad: 15 april 2015, 13:58

Margareta Thorgren.

Foto: Pressbild.

Aftonbladet gick i dag ut med en lista som enligt tidningen visar flera av de inbjudna gästerna till prins Carl Philip och Sofia Hellqvists bröllop. Hovets informationschef Margareta Thorgren vill inte kommentera om den stämmer eller ej.


Ämnen i artikeln:

Margareta ThorgrenAftonbladetHovetCarl Philip

Hovet har börjat skicka ut inbjudningarna till prinsbröllopet i sommar. Tidigare i dag publicerade Aftonbladet en lista på en rad personer som de erfar ska finnas med på gästlistan.

Från kommunikationsbranschen kan bland annat nämnas Christina Saliba, vd på Mindmakers, och Oscar Kylberg som driver designbolag med Carl Philip.   Men från Hovet vill man inte kännas vid Aftonbladets uppgifter.
– Jag kan inte uttala mig om deras lista mer än att det är en lista som de har gjort själva. Det är något som de troligen har tagit fram utifrån tidigare bröllop. Vi har inte gått ut med några gästlistor och gör inte det heller. Däremot kommer vi att presentera de gäster som kommer på bröllopet, men det sker betydligt senare, säger Margareta Thorgren, informationschef på Hovet.  

Hon säger också att tidningen inte hörde av sig på förhand innan de publicerade.
– Däremot har Aftonbladet ringt under eftermiddagen och undrat om vi vill kommentera.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.