Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hovreporterns Madde-tv – en Expressen-raket

Publicerad: 13 juni 2013, 10:12

Johan T Lindwall.

Foto: Expressen.

Hovreportern Johan T Lindwalls och programledaren Anna Åbergs programserie om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har gått som en raket på Expressen.se. Men bröllopsyran drog inte upp antalet unika besökare på Expressens webb-tv förra veckan.


Ämnen i artikeln:

Johan T LindwallPrinsessan MadeleineAnna ÅbergExpressen

Serien i tre delar är egenproducerad   på Expressen och har fått över 300 000 sidvisningar. Det är i topp på Expressen.se, tillsammans med ”Birgings bästa”.

– Oerhört roligt. Det visar det oerhört stora intresset som finns för   kungligheter och i det här fallet prinsessan Madeleine. Jag visste att   det skulle tas emot positivt, men inte att det skulle bli en sådan succé   som det har blivit, säger Johan T Lindwall.

– Sedan serien började sändas har jag fått stor respons från tittare. Tack vare   tight inspelningstid har vi kunnat vara i princip dagsaktuella med   avslöjanden kring bröllopet som prinsessan Madeleines klänning till   vilka som fick bli brudnäbbar.

Även programchefen Elsa Falk är mycket belåten. Hon berättar att mängder av tittare velat vinna Johan T Lindwalls utlottade böcker.

– 300 000 sidvisningar är en mycket stark notering för en serie som går i slutet av våren då tittandet generellt brukar gå ner, säger Elsa Falk.

Bröllopsyran drog dock inte upp antalet unika besökare på Expressens webb-tv. 490 655 unika besökare – inegn förändring från föregående vecka. Aftonbladets webb-tv ökade dock med 25 procent till 1 771 027 unika besökare.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.