Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"HusKnut" - matlagningsprogram med humoristisk twist

Publicerad: 11 maj 2018, 12:22

Kattis Ahlström och Martin Sjölander i det nya matlagningsprogrammet "HusKnut".

Foto: Pressbild

Martin Sjölander kommer att bjuda in andra matglada gäster och leda det nya programmet. Kattis Ahlström kommer göra honom sällskap.


Ämnen i artikeln:

YoutubeKattis Ahlström

Den 16 maj kommer Martin Sjölander och Kattis Ahlström ha premiär med sitt nya matlagningsprogram "HusKnut". Fokus kommer att ligga på den Norrländska matlagningskulturen - en passion som Martin Sjölander länge haft.

I programmet vill han tillsammans med kollegan Kattis Ahlström lyfta fram kända och okända delar av norra Sverige. Martin Sjölander driver sedan tidigare restaurangerna Knut och Knut Bar i Stockholm, båda med norrländska inslag.

– Jag älskar att hänga i Knut Bar och höra Martin berätta om allt som Norrland kan bjuda på, hans speciella matfilosofi och om den otroliga resa han gjort och som resulterat i två helt unika krogar, säger Kattis Ahlström i ett pressmeddelande.  

Kulturen som återfinns i restaurangerna hoppas nu duon ska återspeglas i det nya programmet, som kommer att sändas på youtube. Bland annat kommer rätter som tunnbrödspizza och palt att tillagas. Detta i ackompanjemang med spännande gäster och en humoristisk twist.

– Det blir personliga möten över den goda maten i en norrländsk anda. Jag ville göra en kokbok först. Men efter att funderat på vad jag ville att den skulle innehålla och vad jag ville förmedla så började tankarna istället att gå mot rörlig bild, säger Martin Sjölander och fortsätter:

– Jag vill få in smaker, reaktioner, humor, integration, ledarskap, vad Knut är. Hur det kom till och så vidare. Då jag själv inte läser så bra så känns det här som ett mer passande forum, berättar Martin.

Du kan se trailern till "HusKnut" här:

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

YoutubeKattis Ahlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.