Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hybris Empire coachar lokalt Sydsvenskan-sälj

Publicerad: 5 december 2011, 08:50

Daniel Nüüd och Peo Persson

Nystartade säljbolaget Hybris Empire, som drivs av Peo Persson och Daniel Nüüd, ska stärka Sydsvenskans digitala annonssälj lokalt. Det skriver Dagens Media.


Nystartade byrån Enligt Sydsvenskans annonschef Calle Hessel rör det sig främst om ett konsultuppdrag där de båda ska coacha medarbetare på Sydsvenskan.

– Men om de fångar upp några kunder är det självklart att de arbetar med det också, säger Calle Hessel till Resume.se.

Peo Persson, som var digital utvecklingschef på Hela Skåne, ska leda arbetet på Sydsvenskan. Hybris Empire ska arbeta cirka två dagar i veckan med Sydsvenskans lokala digitala annonssälj. Främst coachning, men man ska även arbeta med försäljning.

– Det ska bli spännande. Jag arbeta tidigare med Hela Skånes digitala försäljning och det naturligt och spännande. Sydsvenskan har en bra framtid och är det starkaste varumärket i regionen.

Resume.se har tidigare rapporterat om Hybris Empire, som startats av Daniel Nüüd, tidigare marknadschef på Hela Skåne och Peo Persson, tidigare digital utvecklingschef på Hela Skåne.

Emanuel Videla

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.