måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hyllar frun på sin topplista

Publicerad: 30 december 2011, 12:00

Alex Schulman haussar sin fru på sin topplista.

Foto: Resumé.

Alex Schulman hyllar sin fru – på sin egen topplista i Aftonbladet. – I dag är jag särskilt nöjd med min lista, säger Alex Schulman till Resume.se.


MH

Magnus Helander


Amanda Schulman hamnar på plats nummer fem på maken Alex Schulmans lista över de "fem skönaste" som han rankar varje vecka.

I motiveringen skriver han: ”I veckan presenterades de mest sökta namnen på Google och Amanda Schulman hamnade på fjärde plats på årslistan. Före Justin Bieber, efter Eric Saade. Hon är alldeles tydligt ett spännande namn. kanske nästa superstjärna? Och dessutom så in i helvete SNYGG!!".

Är du nöjd med "kuppen"?
–  Ja. Jag är för det allra mesta nöjd med min lista, men idag är jag särskilt nöjd – det är en perfekt människogrogg!

Planlade ni detta tillsammans?
– Nej, nej. Det fanns ingen plan här. Jag satt och skrev listan och så ropade jag till Amanda som stod med ett långkok i köket: "Du är med på listan imorgon!" Och det tyckte hon var vettigt och roligt.

Hur tror du din lista uppfattas efter detta?

– Den uppfattas nog fortfarande som den högoktaniga journalistiska produkt som den alltid varit. Det är inte första gången jag har med familjemedlemmar på listan. För en tid sedan hade jag med brorsan Calle. Men det var i och för sig på utelistan, men mekanismen är densamma.

Blir det andra nära och kära på listan framöver?
– En gång hade jag mig själv på listan och det vore roligt att göra det igen. Men då måste jag producera något vettigt. Det var länge sen jag producerade något vettigt. Men jag säger som Ranelid; "Får jag bara vara i fred ska jag nog kunna åstadkomma något ganska märkvärdigt vad det lider.”

Amanda Schulman har nyligen gjort Alex sällskap som bloggare på Aftonbladet.se. Hon driver även produktionsbolaget Perfect Day med sin syster Hannah Widell.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev