Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

IKEA hjälper till när Nöjesguiden flyttar in till Söder

Publicerad: 24 september 2012, 08:17

Ikea-inredning hos Nöjesguiden.

Nöjesguiden firar 30-årsjubileum och flyttar i höst till ett konferensrum på Södermalmshotellet och krogen Scandic Malmen. Redaktionen är uppbyggd som en lägenhet och för inredningen står IKEA.


Ämnen i artikeln:

Margret AtladottirScandicIKEAFuturniture

I samband med att tidningen fyller 30 år flyttar redaktionen till hotellet och vattenhållet Scandic Malmen på Södermalm. Redaktionsrummet har formen av en lägenhet och kommer även ge utrymme till mötesplats för tidningens läsare. IKEA står för inredningen.

– Vi är sjukt glada för det här projektet. Både IKEA och Scandic är drömpartners för oss att jobba tillsammans med. Och att få lämna kontorsmiljön tillfälligt, för våra inspelningar av tv och podcasts är givetvis fantastiskt för redaktionen, säger Nöjesguidens chefredaktör Margret Atladottir.

Nöjesguiden kommer att bo kvar på Scandic Malmen till årsskiftet. För koncept och design står Futurniture i samarbete med Note Design Studio.

– Till Nöjesguiden ville vi skapa något funktionellt men samtidigt lekfullt. Och det tycker jag att vi har lyckats med, säger Fredrik Nilsson, CD på Futurniture.

På Scandic Malmen kommer Nöjesguiden under hösten att kunna bjuda in till intimmiddagar, förfester, öppet hus och marknadsdagar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.