Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ikea tar hjälp av Honkamaa

Publicerad: 3 januari 2014, 07:56

Stina Honkamaa Bergfors.

Foto: Resumé.

Ikea vill vässa e-handeln och den digitala kontakten med kunderna. Därför har möbeljätten nu tagit in Stina Honkamaa Bergfors, vd för United Screens, i styrelsen moderbolaget.


Ämnen i artikeln:

United ScreensIKEAStina Honkamaa Bergfors

– För oss är varuhusen fortfarande absolut viktigast och vår bas. Men vi ser att e-handeln tar fart väldigt snabbt. Bara det senaste året har det hänt mycket och vi måste förstås följa med trenderna och utvecklas för att vara livskraftiga, säger Göran Groskopf, ordförande för Ikeas moderbolag Ingka Holding, till DI.

Det är där Syina Honkamaa Bergfors kommer in i bilden. Hon var tidigare Sverigechef för Google och gicka vidare för att starta upp United Screens.

Enligt Göran Grosskopf har Stina Honkamaa funnits på Ikeas ”radar” i flera år. Man vill föryngra och få in starka kvinnliga namn.

– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med Ikea, säger Stina Honkamaa som hoppas kunna tillföra kompetens inom medier och kommunikation.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.