Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Influencer Nellie Berntsson i egen realityserie

Publicerad: 9 maj 2018, 07:36

Foto: Pressbild

Nellie Berntsson om sin nya realityserie på Viafree: "Jag har ju alltid delat med mig av mitt liv på blogg och sociala medier så det känns naturligt att ta det till en ny nivå".


Ämnen i artikeln:

InfluencerViafree

Den 24 maj har Nellie Berntssons egna realityserie "Nellie" premiär på Viafree. I programmet kommer bloggerskan, influencern och ridsportstalangen att dela med sig av sitt liv.

– Jag tycker det är viktigt att ni där hemma får se en sann bild av mig, mitt liv, min sport och min familj. Allt är inte en dans på rosor utan det finns också flera baksidor med att synas i det offentliga ljuset. Ni kommer också få se att mitt privatliv som liksom många andras präglas av glädje, gråt, skratt, kaos, vänner, kärlek och mycket mycket mer, säger Nellie Berntsson i en kommentar.

Programmet kommer att innehålla tio avsnitt och går att ses på Viaplay och Viafree.

– Nellie är en väldigt stark profil inom sin målgrupp och på Viafree. Det är superkul att vi i hennes nya serie får lära känna henne och hennes familj ännu bättre på ett nytt och mer personligt plan. Som ni kommer att få se i serien är det beundransvärt att hon också vågar dela med sig av högt och lågt i vad ett kändisskap kan innebära, säger Dzana Dedovic, affärsområdeschef på Viafree Sverige.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

InfluencerViafree

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.