Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ingen triumf för Perfect Day

Publicerad: 6 juli 2015, 12:47

Hannah Widell, Amanda Schulman och Kristoffer Triumf.

Foto: Press och Andreas Elgstrand.

I januari i år stärkte Perfect Day upp med superintervjuaren Kristoffer Triumf. Nu, bara sju månader senare, avbryter de samarbetet.


Ämnen i artikeln:

Kristoffer TriumfAmanda SchulmanHannah Widell

Det är systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman som står bakom Perfect Day, vars affärsidé är att knyta till sig intressanta personer och bygga karaktärsdrivet innehåll kring dem på alla plattformar. Det var också syftet med samarbetet med Kristoffer Triumf.

Då kallade Amanda Schulman Triumf för en "drömvärvning" och Kristoffer Triumf själv tyckte att det kändes "fint att vara en i gänget nu".

Men nu har han alltså brutit samarbetet, vilket han skriver i ett mejl till Breakit.

Enligt Perfect Day valde parterna att gå skilda vägar i fredags. Samarbetet kommer däremot att fortsätta runt några projekt, bland annat ett spel som kommer till hösten.

"Men eftersom hans podd ligger på Acast som är hans nav så blev det svårt för oss att samarbeta i det stora hela. Kristoffer behöver helt enkelt en annan sorts partner. Vi hoppas dock att vi kommer hitta fina projekt att arbeta tillsammans runt i framtiden", kommenterar Hannah Widell.

Sedan Kristoffer Kriumf startade sin podcast 2012 har han haft 183 svenska kändisar som gäster. I dag är Värvet Nordens största intervjupodcast.

Enligt en längre intervju med Hannah Widell som Breakit publicerade i helgen, väntas Perfect Day dubbla omsättningen för andra året i rad.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.