Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Inget mer Bonnier News för Widespace

Publicerad: 9 december 2015, 15:23

I samband med lanseringen av Bonnier News Sales i januari 2016 säger Expressen och Dagens Nyheter upp sitt samarbete med mobilnätverket Widespace


Ämnen i artikeln:

Alexander LydeckerBonnier News

Bonnier News har under hösten genomgått en stor omorganisation. Förändringen ligger till grund för beslutet att avsluta samarbetet med mobilnätverket Widespace. I fortsättningen ska hela försäljningskedjan av mobilannonsering i stället ske inom Bonnier News Sales.

– Vi har under 2015 sett en stark tillväxt i vår mobilförsäljning. Det beror dels på egen produktutveckling på varumärkesnivå, men också på Bonniers gemensamma nätverk Bonnier Ad Network, som nu helt kommer ersätta Widespace. Med årets utveckling i bakhuvudet har vi beslutat att ta hem hela försäljningen inhouse och bli än mer tydlig mot marknaden med specifik varumärkesförsäljning och räckviddsförsäljning via Bonnier Ad Network säger Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.