Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Innan tvillingfödseln – Marie Serneholt går till Mama

Publicerad: 12 september 2018, 11:26

Foto: Pressbild

Strax innan tvillingfödseln startar influencern, programledaren och entreprenören Marie Serneholt blog hos Mama och Bonnier Magazines & Brands.


Ämnen i artikeln:

MamaMarie SerneholtBonnier Magazines & Brands

I slutet av september är Marie Serneholt beräknad att föda sina tvillingar. Nu startar hon blogg hos Mama och Bonnier Magazines & Brands för att dela med sig av sitt liv och tid.

– Sedan jag blev gravid och började dela med mig av graviditeten på sociala medier så har jag fått SÅ mycket positiv feedback. Och alla följare har varit så himla stöttande och kommit med goda råd och tips när jag behövt det. Den relationen med följarna vill jag bygga ännu mer på. Det är ju en otroligt spännande och omvälvande tid som väntar och det ska bli så roligt att få dela den med alla härliga mama-läsare, säger Marie Serneholt i en kommentar.

Inte helt oväntat kommer bloggen bland annat handla om hur det är att vara mamma, men Marie Serneholt kommer även att skriva om mat, mode, resor, inredning och sitt jobb.

Marie Serneholts blogg på mama.nu hittar ni här.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.