Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Inte i fas med tiden – men det struntar vi i”

Publicerad: 16 maj 2011, 11:14

Förlaget Albinsson & Sjöberg släpper en tidning som ska mätta nostalgibehovet hos rockälskarna. – Nostalgia Special Rock'n'Roll är verkligen inte i fas med tiden. Men, det struntar vi i! Den här tidningen är till för alla som har en blandad musiksmak inom rock'n'roll och inte alls känner pressen att följa med i tidens utveckling, säger Peter Törnqvist, tidningens redaktör.


Numret som släpps har har tre stora huvudartiklar som hänger samman – en trilogi om 1950-, 60- och 70-talen.  Artiklarna är skrivna av folk som var med när det begavi sig – Sten Berglind, Bengt Aronsson och Jörgen Holmstedt.

 – I övrigt hälsar vi på hos skivsamlare, tafsar på läckra gitarrer, träffar intressanta människor, kollar vad det finns för skivspelare på marknaden, tittar närmare på fantastiska jukeboxar och mycket annat inom det fantastiska ämnet rock'n'roll, säger Peter Törnqvist i ett pressmeddelande och tillägger:

– Det är bara rock'n'roll – men vi gillar det!

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.