Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Isabella Löwengrip ansluter till Bonnier Magazines

Publicerad: 24 augusti 2018, 07:20

Foto: Pressbild

Bonnier Magazines & Brands tar över den tekniska delen av Isabella Löwengrips blogg. Nu ser hon fram emot att få jobba med profiler som Amelia Adamo.


Ämnen i artikeln:

MamaVeckans AffärerIsabella LöwengripBonnier Magazines & Brands

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip flyttar sin blogg till Bonnier Magazines & Brands, där bloggen kommer att ligga på en Tailsweeps-plattform.

– Det känns fantastiskt roligt att låta Bonnier sköta den tekniska delen av min blogg. Jag har under det sista halvåret arbetat mycket med att driva all försäljning av utrymme i mina sociala medie-kanaler på egen hand genom Löwengrip Invest, och då känns det tryggt att låta Bonnier sköta de tekniska delarna och att mitt team kan fokusera på det kreativa arbetet, säger Isabella Löwengrip i en kommentar.  

2018 utsåg Veckans Affärer Isabella Löwengrip till näringslivets mäktigaste kvinna och magasinet Mamma gav henne utmärkelsen Årets Businessmama. Nu ser hon fram emot att få jobba ihop med Bonnier Magazines & Brands och profiler som Amelia Adamo.

– Jag är väldigt glad att Isabella Löwengrip numera är en del av Bonnier Magazines and Brands influencerstall. Det finns många likheter i våra hjärtefrågor såsom; skönhet, livsstil, kvinnligt entreprenörsskap och teknik. Vi har många synergier mellan Bonnier Magazines and Brands och Isabella Löwengrip som vi ser fram emot att utveckla tillsammans med våra varumärken och kunder, säger Caroline Ensér, Affärsområdeschef Influencer på Bonnier Magazines & Brands.

Utöver bloggen driver hon Löwengrip Invest tillsammans med Pingis Hadenius.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.