Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Isabella Löwengrip gör ekonomi-tv med Aftonbladet

Publicerad: 23 maj 2017, 09:01

Aftonbladet TV lanserar programmet "EQnomics" i samarbete med Collector Bank. Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius agerar experter i nysatsningen.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetIsabella LöwengripPingis Hadeniuswebb-tv

Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius driver podcasten Economista ihop. Nu ger dig sig in på webb-tv-området tillsammans med Aftonbladet. Programmet "EQnomics" är ett samarbete mellan tidningen och Collector Bank och har premiär onsdagen den 24 maj.
– Vi hoppas att programmet ska bidra till ett större intresse för ekonomi och en sundare relation till pengar, säger Isabella Löwengrip i en kommentar.

EQnomics kommer att ledas av Maria Bjaring.
– Vi vill göra ett program om ekonomi som varken krånglar till det eller känns torrt och tråkigt. Här får tittaren både hårda fakta och personliga tips och råd från verkligheten genom Pingis och Isabella, säger Mia Lindqvist, program- och affärschef på Aftonbladet TV.

I programmet får tittarna bland annat svar på "sina frågor om pengapsykologi, hur de får råd med sin drömsemester och hur de ska bete sig när restaurangnotan kommer in och den glupske kompisen vill dela notan rakt av".

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.