Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag är grymt taggad”

Publicerad: 24 februari 2012, 14:08

Jens Jonsson gör Snabba cash.

Foto: Pressbild.

Här är mannen som ska regissera Snabba cash III som produceras av Tre Vänner. Filmen ska bli den mest actionfyllda i serien.


Ämnen i artikeln:

Tre VännerSnabba cash

Tredje och avslutande filmen, baserad på Jens Lapidus Snabba Cash, regisseras av Jens Jonsson som tidigare har regisserat bland annat Ping-pongkingen.

Han har även regisserat TV-serien God Morgon alla barn bland annat, samt skrivit manus till filmer som Det enda rationella och Ciao Bella.

Fredrik Wikström på produktionsbolaget Tre Vänner producerar filmen,  precis som de två tidigare filmerna.

– Snabba Cash III ska bli den mest actionfyllda och  spännande filmen och det var viktigt för mig att den sista Snabba  Cash-filmen håller samma internationella klass som Daniél Espinosa satte med  den första filmen, och Babak Najafi förvaltat så väl med Snabba Cash II,  säger han. Det är därför vi är väldigt stolta över att välkomna Jens  Jonsson ombord, en av Sveriges skickligaste och mest internationellt  prisade regissörer, säger Fredrik Wikström.

Jens Jonsson:

- Jag är grymt taggad  på att få avsluta triologin – efter att ha se  de två första filmerna vet jag vart ribban ligger. Och tanken är väl, i  korta ordlag, att fortsätta höja den och ta så mycket sats jag bara kan,  säger Jens Jonsson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Tre VännerSnabba cash

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.