Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag är så lättad”

Publicerad: 11 juni 2012, 06:35

Carats vd Amanda Koutra är lättad över att strejken är avblåst och verksamheten kan återgå till det normala.

Foto: Fredrik Thambert.

Almega, Medieföretagen och Unionen har avblåst strejken efter att ha träffat ett nytt kollektivavtal under söndagen: – Jag är så lättad. Nu kan vi inrikta verksamheten på mer framåtriktade aktiviteter, säger Carats vd Amanda Koutra.


Ämnen i artikeln:

Amanda KoutraUnionenCarat

17 Carat-anställda anslöt sig till Unionens strejk under torsdagen, men nu är alltså strejken över. Carats vd Amandra Koutra är mycket lättad:
– Det är skönt att verksamheten kan gå igång som vanligt idag, säger hon.

Hur upplevde ni strejken?
–  Nu varade den ju inte så länge, utan det var ju bara halva torsdagen  och hela fredagen. Vi hade också god beredskap, säger Amanda Koutra.

Hur  ser du på det här med att Uninens marknadschef Fredrik Nilsson tyckte  att det var ett märkligt sammanträffande att deras egnenleverantören Carat  omfattades av strejken?
– Det är ju ingen skillnad att vi är leverantör till dem, säger Amanda Koutra.

Jo,  men det är väl ända ganska märkligt. Carats printavdelning omfattades  ju av strejken och den ska ni använda för att gå ut och informera om  densamma?
– Jo, men förhandlingsbordet finns någon annanstans.  Där är ju Carat inte involverat i förhandlingarna. Så det har inte  påverkat vår kund- och leverantörsrelation, säger Amanda Koutra.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Amanda KoutraUnionenCarat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.