Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Jag är större än Ekdal och Kattis"

Publicerad: 4 november 2009, 11:35

Första avsnittet av Schulman Show på aftonbladet.se är en monstersuccé:
330 000 unika tittare.
– Det är osannolikt jävla asbra. Vi är större än program som Ekdals Kvällsöppet i TV4 och Kattis & Co i TV4 Plus, säger programledaren Alex Schulman till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanSchulman ShowAftonbladet

Alex Schulman, programledare för det 26 minuter långa nöjesprogrammet Schulman Show, på aftonbladet.se

Fredagens premiär av nya Metronome-producerade nöjesformatet Schulman Show på aftonbladet.se har överträffat förväntningarna med råge.

Programmet, som gästades av Carolina Gynning, har hittills haft 330 000 unika tittare och beräknas komma upp i 350 000 unika tittare före fredag då andra avsnittet läggs ut.

Därmed är programmet solklart störst hittills på  aftonbladet.se. Robert Lauls program ”Laul calling” hade en premiärsiffra på drygt 200 000.

Men inte bara det:

Alex Schulman och hans bror Calle (producent) slår även många traditionella tv-program – de har bättre siffror än program på TV6 och TV8, och själv jämför Alex Schulman med några TV4-program: Bland annat Kvällsöppet med gamle parhästen Lennart Ekdal och Kattis & Co i TV4 Plus.

– Jag ringde Ekdal för att informera honom om de här siffrorna men fick inte tag på honom, säger Alex Schulman och fortsätter:

– Jag är också till exempel större än Kattis & Co som är en fullständig produktion med skyhögt större budget. Det är fantastiskt.

Enligt Alex Schulman bör tv-branschen tänka om.

– Det här kanske får folk att tänka över var man placerar sina produktioner och att man kanske ska lägga dem på nätet i stället.

Schulman Show ska sändas i tolv avsnitt. Nästa avsnitt läggs ut på aftonbladet.se på fredag. Då är Filip Hammar gäst – och ett medium som ska intervjua en avliden offentlig person, berättar Alex Schulman.

Ann Söderlund och Markus Larsson är panelmedlemmar i varje avsnitt.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.