Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag behövde en nystart på alla sätt”

Publicerad: 30 augusti 2013, 08:52

Marcus Birro.

Foto: Expressen.

Marcus Birro slutar blogga för Expressen. I stället dyker han upp på Fotbollskanalen.se. – Jag behövde en nystart på alla sätt, säger han.


Ämnen i artikeln:

Marcus BirroFotbollskanalenExpressenFotbollskanalen.se

Expressen släcker Marcus Birros blogg.

– I utsökt samförstånd kom jag och Expressen fram till att det var  läge att låta bloggen i den formen somna in. Nya spännande projekt  planeras och lanseras snart på Expressen, säger han och fortsätter:

– Eftersom  jag ändå, på något sätt, vill fortsätta skriva dagligen om Italien och  italiensk fotboll tackade jag glatt ja när erbjudandet om att skriva på Fotbollskanalen.se dök upp. Dessutom sänder vi ju Club Calcio från TV4 så det kändes rätt och kul att samla Italien på det sättet.

Men han poängterar:

– Jag kommer fortsätta skriva för SPORT-Expressen och huvudtidningen.

Detta gäller bloggen enbart.

Varför behövde du en nystart?

– Jag vill skriva om italiensk fotboll på daglig basis och ibland behöver man rycka upp sina rötter och plantera dem i ny jord. Sedan kändes det bra att koppla den här nya bloggen till Club Calcio. Så det är ju en ny blogg på det sättet.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.