torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag blev väldigt tagen”

Publicerad: 22 maj 2012, 12:23

Johan T Lindwall.

Foto: CNN.

Estelles dopdag är Johan T Lindwalls absolut viktigaste arbetsdag hittills i år. För Expressens hovreporter var det en högtidsstund. – Det var helt fantastiskt, unikt och en historisk händelse. Jag blev väldigt tagen, säger han till Resume.se.

Ämnen i artikeln:

Johan T LindwallEstelle

MH

Magnus Helander


Johan T Lindwall var en av de inbjudna journalisterna till dopceremonin i Storkyrkan.

–      Jag fick en otroligt bra plats på rad 19 vid gången. Rakt över mig satt vännerna – Karl-Johan Persson, Josephine Genetay, Andrea Engsäll, Chris O'Neill och Sofia Hellqvist och de andra, säger Johan T Lindwall till Resume.se.

"Dopet var enligt många jag pratat med inte bara unikt – utan mäktigt", skrev Johan T Lindwall i liverapporteringen på Expressen.se.

–      Det var otroligt fint. Många fällde en och annan tår.

Du också?
–      Nej, men jag blev väldigt tagen när Victoria och Daniel stannade till vid mig och visade upp Estelle. Det kommer man att minnas resten av livet.

Han säger att det gått mycket bra att bevaka tillställningen.

–      Allt har gått jättebra. Jag sitter och skriver just nu. Det är en riktigt stor och historisk händelse att Estelle – vår framtida drottning av Sverige – döpts.

Johan T Lindwall liverapporterade med stor inlevelse. Här nedan är några exempel:

"Jag skildes åt från Chris och Sofia för en stund sedan. De eskorterades snabbt upp till privata doplunchen. Jag önskade dem en trevlig dag. - Det ska vi ha, sa Chris och kramade min hand. Tidigare trodde jag att Carl Philip och Sofia stod på tur för förlovning. Efter dopet sätter jag mina pengar på Madeleine och Chris."

"Jag satt bänken rakt över från Chris och Sofia. Båda var på väldigt bra humör efter dopet. Sofia fick dock gå tillbaka in i kyrkan. Hon hade glömt sin väska. - Sånt som kan hända, skrattade Chris. Sofia tyckte inte det var lika roligt."

"Träffade precis Chris O'Neill Exklusivt för mig berättade han om dopet: - johan, det var fantastic! Chris var på ett väldigt bra humör".

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev