Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Jag börjar få risigt hår"

Publicerad: 15 februari 2011, 15:53

Eling Kling har många järn i elden med tidningen och egna H&M-kollektionen. Nu tar tempot ut sin rätt.
– Jag börjar få risigt hår. Det är någon form av stressymptom, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

H&MStylebyElin Kling

Elin Kling har fullt upp. Foto: Resumé.

Elin Kling är försenad till flyget som ska ta henne till Oslo idag. Hon har många projekt i rullning och det är svårt att få tiden att räcka till.

– Jag brås på min far som har haft en massa företag under min uppväxt. Jag kommer alltid att vara så här. Jag är menad att ha många järn i elden och trivs bäst när det är på gränsen till för mycket, säger hon.

Om 33 dagar kommer det första numret av hennes egna tidning Style by. Förväntningarna är stora samtidigt som känslan är på topp.

– Det kommer gå hur bra som helst. Det första numret känns som en enda stor godispåse. Jag känner mig fantastiskt nöjd, säger Elin Kling.

Sajten Styleby.nu är redan igång och har börjat locka besökare. Förra veckan blev det 6500 unika. Men utformningen av den är inte traditionell.

– Styleby.nu är ingen klassisk modesida utan det är mer som en Twitter-feed kan man säga. Det känns väldigt modernt och coolt även om jag tror att publiken måste vänja sig vid det, säger hon.

Du har designat en egen kollektion för H&M nu. Blir inte det ett problem ihop med att driva en egen modetidning?

– Jag tycker det är intressant och det är många som har tagit just upp det. Men jag tror inte det. Jag är proffsig och kommer inte att vilja fylla tidningen med H&M –grejer bara för att jag har gjort en kollektion för dem.

Vilka andra projekt har du på gång framöver?

– Min blogg kommer byta plattform nu under våren. Mer om det kan jag inte berätta i dagsläget men det kommer bli en stor grej, säger Elin Kling.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

H&MStylebyElin Kling

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.