Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag får saker gjorda”

Publicerad: 15 oktober 2013, 21:10

Mårten Andersson.

Foto: Resumé.

Mårten Andersson, grundare och vd för produktionsbolaget Knakelibrak, presenterar två nyförvärv: komikerna Nisse Hallberg och Erik Löfmarck.


Ämnen i artikeln:

Mårten Andersson

Knakelibrak Produktion hävdar i ett pressmeddelande att man under ett års tid har sexdubblat antalet anställda, startat dotterbolaget Knakelibrak Television och dessutom utökat sitt managementstall med 50 procent.

Mårten Andersson, som även är manager i bolaget, beskrivs som en visionär med en positiv otålighet.

– Jag får saker gjorda och jag tror att mitt driv inspirerar mina anställda. Det viktiga är bara att man fokuserar på att skapa framåtanda istället för stress. Otålighet kanaliserat på rätt sätt kan vara fantastiskt, säger han i pressmeddelandet.

Senaste tillskotten är Nisse Hallberg och Erik Löfmarck.

– Jag är superglad att vi fått förtroendet att få jobba med Nisse och Erik. De är två komiker med en star quality som många bara kan drömma om. Att Nisse är utbildad kock och musiker och Erik forskare i grunden är en unik kombination som öppnar upp för en massa intressanta möjligheter inom alla våra affärsområden inom Knakelibrak Produktion. Det är just deras bredd som är det coola med dessa två komiker, säger Mårten Andersson.

Knakelibrak Produktion hade i fjol en omsättning på 13,5 miljoner kronor och gjorde ett resultat efter finansnetto på 2,1 miljoner kronor.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Mårten Andersson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.