Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag får Sveriges roligaste jobb”

Publicerad: 3 mars 2011, 11:07

Elisabeth Lundberg blir Svensk Handels nya kommunikationschef. Hon tillträder i början av april. – Jag får Sveriges roligaste jobb, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Svensk Handel

Elisabeth Lundberg

Svensk Handel förstärker alltså organisationen med rekryteringen av Elisabeth Lundberg som ny kommunikationschef. Hon har tidigare mångårig erfarenhet som informationschef på ICA AB och Tidningsutgivarna. Hon har också drivit egen verksamhet inom kommunikation.

– Jag får Sveriges roligaste jobb! Handeln är en bransch i stark utveckling och en av de allra viktigaste i den svenska samhällsekonomin, för sysselsättningen och i människors vardag, säger Elisabeth Lundberg.

Svensk Handel är den största medlemsorganisationen inom Svenskt Näringsliv och har 13 000 medlemsföretag bestående av detaljister, partihandlare och importörer.

–  Elisabeth Lundberg har gedigna erfarenheter från såväl handeln som från bransch- och arbetsgivarorganisation och hon är rätt person att leda och utveckla vårt kommunikationsarbete, säger Dag Klackenberg, vd på Svensk Handel, i pressmeddelandet.

Handeln omsätter varje år 617 miljarder och sysselsätter 300 000 människor.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Svensk Handel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.