Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Jag flyttar tidningen till Spanien"

Publicerad: 11 maj 2011, 15:32

Förra veckan lanserades magasinet Egoboost Magazine. Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är väldigt nöjd med hur första numret tagits emot. – Det har hyllats, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Egoboost

Isabella Löwengrip

Det har gått en vecka sedan första numret av Blondinbellas nya magasin Egoboost Magazine släpptes i butik. Den nya tidningen har hittills fått mestadels positiva reaktioner.
– Det har varit jättepositivt. Eftersom vi har så många kanaler där vi kommunicerar med våra läsare har vi direkt kunnat få många kommentarer. Många har hyllat den och har tyckt att den varit inspirerande och jättekul att läsa, säger Isabella Löwengrip

Hon fortsätter:
– Dessutom har vi fått beröm från folk i branschen för att vi lyckats få in så mycket helsidesannonser. Även fast en del yngre läsare har tyckt att det varit för mycket annonser.

Hur har stämningen varit på redaktionen?
– Vi har varit helt lyriska. Vi är ju en väldigt glad redaktion, ett gäng glada tjejer. Att få se tidningen i våra egna händer var en jättestor grej för oss.

Hur ser det ut för tidningen framöver?
– Vi satsar på att öka antalet sidor i tidningen till hösten. Dessutom utökar vi redaktionen. Vi håller på att anställa en ny tjej just nu.

Hur var releasefesten?
– Den var jättelyckad. Mycket folk och även en stor blandning av folk. De flesta av tjejerna på redaktionen kom hem tidigt på morgonen. Men vi hade gett oss själva ledigt dagen efter, ha ha.

Du ska ju göra ”Pepsi”-kampanjen i sommar med Björn Ranelid. Dessutom nytt Egoboost-nummer, bokskrivande och Löwengrip Invest. Hinner du med allt?
– Det är tur att man älskar sitt jobb. Det är klart att det blir för mycket ibland men då får man se till att pausa. Stänga av datorn och mobilen och bara vila ett par dagar. Som tur är har jag mycket bra folk omkring som kan säga till mig om det verkar som att det blir för mycket.

Hur ser det ut med nystartade Löwengrip Invest?
– Jag har precis investerat i en lägenhet i Spanien. Eftersom jag ska jobba med min bok nu i sommar så kan det vara ett perfekt ställe om man behöver komma bort för att kunna sitta och skriva.

Hon avslutar:
– Jag har sagt att jag ska ta med mig hela redaktionen och flytta ned tidningen till Spanien i höst, ha ha.

Nästa nummer av Egoboost Magazine kommer i slutet av juni.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Egoboost

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.