måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Jag hade missat att Petter jagade mig”

Publicerad: 19 december 2011, 13:59

Casten Almqvist.

Foto: Paul Hansen/Pressbild

TV4-vd:n Casten Almqvist fick sig en känga av Magnus Uggla för att inte ha skänkt till Petters insamlingskampanj. Timmar senare dök upp han upp i givarlistorna – men menar att det inte hade något med Ugglas uppmaning att göra. – Nej, jag hade först missat att att Petter jagade mig, säger Casten Almqvist till Resume.se.


CS

Christian Ström


Tillsammans med Sven Hagströmer uppmanade rapparen Petter, för andra året i rad, Sveriges vd:ar att skänka till musikhjälpen. De som inte var snabba att haka på fick sig en känga på Twitter, skriver Dagens Industri.

När Magnus Uggla fick höra att TV4:s nytillträdda vd Casten Almqvist inte skänkt skrev han: ”Säg att du skämtar? Har inte Casten lagt en krona?

Han ska också ha meddelat att han skänker 5 000 kronor i TV4-vd:ns namn. Även Manfred Aronsson, MTG:s vd, ska ha skänka pengar i Casten Almqvists namn – 4 444 kronor.

Senare dök Casten Almqvist  upp på listan över givare. Han menar dock att det inte hade något med Magnus Uggla att göra.

– Nej, jag hade först missat att Petter jagade mig. Att det blev så att jag skänkte kom efter min dialog med Petter, så det var helt och hållet hans förtjänst, säger han och fortsätter:

– Dessutom var det kul att bli uppmanad att skänka även av Magnus Uggla.

Casten Almqvist framhåller att han tycker att Musikhjälpen är en bra aktivitet.

Hur mycket skänkte du?

– Det behåller jag för mig själv.

– Det kan vara värt notera att TV4 redan tidigare under veckan skänkte 10 000 kronor i form av en vunnen auktion. I konkurrens med bland andra Mats Svegfors på SR, Eva Hamilton på SVToch Per Lernström vann vi budgivningen om ett besök av Idol-Molly på vårt personalmöte i tisdags.

Petter och Sven Hagströmer fick ihop över en miljon kronor till Musikhjälpen från de svenska vd:arna.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev